Subiect: Exista dumnezeu?
View Single Post
Vechi 14.01.2011, 21:52:39
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
e gresit sa ceri credinta?
nu am cerut indoctrinare, am cerut motive de a crede.
Si mai zici ca Dumnezeu nu te iubeste!... Pai tu nici nu stii ce ceri si nici nu intelegi ca deja ai primit partea frumoasa a motivatiei de a crede si de a multumi pentru asta. Daca Dumnezeu si-ar pune mintea cu tine, ar fi simplu sa te aduca in ghearele disperarii. Tu ai foarte mult din ce altii isi doresc cu disperare, dar nu realizezi. Probabil iti dai seama dupa ce pierzi acel ceva. Imi amintesc de cineva care, pentru ca nu se intelegea cu sotul, ii cerea lui Dumnezeu sa-l faca pe el sa inteleaga drumul drept (fiindca era cam razvratit in materie de credinta) Si atunci Dumnezeu i-a dat un cancer cumplit, iar intr-un an a reusit sa vada drumul drept si sa-l regrete din toata inima pe cel ratacit, dar asta i-a folosit doar lui, ca mantuire, nu ei care s-a rugat atat si care a ramas vaduva la 42 de ani si cu doi copii. Vei zice ca Dumnezeu e crud. Asta ar insemna ca IL ACCEPTI. Si nu, nu e crud, ci doar ofera ceea ce-i ceri, dar in felul lui. Deci, ai mare grija ce si cum ceri, ca niciodata nu se stie!...
Reply With Quote