Citat:
În prealabil postat de pisi
Am un caine , are 14 ani si este foarte bolnav, medicul a spus ca are cancer la plamani. Imi este tare mila de el cand il vad asa suferind avand in vedere ca a trait alaturi de mine 14 ani,este prietenul meu cel mai bun. As vrea sa-l ajut dar nu pot sa fac nimic.
Oare animalel au suflet? Sa mai am speranta ca o sa-l mai revad vreodata?Este bine sa ne rugam pt animale?
|
Te inteleg foarte mult prin ce treci,eu am avut si crescut generatii intregi de animale de companie si am suferit foarte mult alaturi de ele,cu bolile si batranetea lor,insa toate bucuriile pe care le aduc pe parcursul vietii lor fac ca toate aceste neajunsuri sa paleasca,insotindu-ne pe drumul evolutiei noastre.
Eu m-am rugat pentru toate animalele mele care se aflau la final,m-am rugat Domnului sa le faca bine sau sa le incheie suferinta,sunt fiinte nevinovate.
Cei care minimalizeaza trairea si atasamentul animalelor vorbesc in necunostiinta de cauza,insa ce ar mai spune sa vada un caine care inainte de sfarsit se duce sa-si ia ramas bun de la fiecare membru al casei,cu ochii tristi da laba cu fiecare apoi se duce sa moara???