Subiect: Rusine!
View Single Post
Vechi 13.01.2011, 10:00:52
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

eu nu cred ca trebuie generalizat subiectul ... nu cred ca este firea doar a femeii sa fie pacatoase, ca sunt femei mai pure si mai fara de pacat decat unii barbati. asa poate fi si firea barbatului, sa fie naiv si sa se lase pacalit de femeie. eu zic ca fiecare om , ca e femeie sau barbat pacatuieste, toti avem o fire pacatoasa. si nimeni nu mai prejos decat altul, toti suntem la fel, suntem EGALI in fata lui Dumnezeu.

cat despre imbracaminte, da, sunt unele femei care poate asa le place lor sa se imbrace cat mai provocator, le place sa atraga priviri, si apoi se mira da oare de ce m-au violat ??? si mai rau ca vad fetite de 13 14 ani, care se imbraca asa si vor sa para interesante. si nu le pasa ca sunt pe strada, la dicoteca, sau in biserica. dar sunt si femei decente care stiu ce e aia bun simt, atat pe strada, cat si la biserica.

nu numai ca am vazut femei imbracate provocator, adica pe jumate goale, aratandu-si toate formele prin bluze si pantaloni, adica fasiile de panza existente, dar hai sa fim seriosi, ca am vazut si barbati in pantaloni scurti ca niste chiloti si in maieu. asa ca .... unii pacatuiesc ca poate le place sa provoace, unii din nestiinta, unii din prostie .... si tot asa...

la toate manastirile si bisericile scrie despre imbracaminte, despre comportament, ca sa nu se vb in biserica la telefon, dar oamenii, atat femeile cat si barbatii nu baga in seama. de ce ... nu stiu... din cauza ca biserica nu mai e "la moda", din nestiinta si ignoranta sau pur si simplu din nefrica de Dumnezeu.

oricum si faptul ca vin la biserica conteaza, este totusi un semn ca chiar femeia aia care se imbraca provocator, sau tanarul care vine cu cercei in urechi si mesteca guma, dar vin la biserica sa aprinda o lumanare si sa se roage, cred totusi in Dumnezeu, numai ca trebuie adusi pe calea ce buna, si nu alungati sau certati... trebuie spus frumos vezi ca uite asa si asa... ca daca sunte certati sau alungati, apoi mai rau fac si nici nu mai calca la biserica. si nu e mai rau asa ?

eu din cauza unui preot era sa nu mai calc intr-o biserica ortodoxa , ca nu mi-a placut ce i-a zis unei femei, mi s-a parut foarte dur, dar tot datorita acelui preot l-am cunoscut pe Dumnezeu si mi-a schimbat viata in bine. si atunci am inteles si de ce a fost dur cu femeia aia. dar asta pentru ca mi s-a dat sansa asta, altii poate nu au aceasta sansa si raman cu o parere gresita despre o atitudine mai dura a unei fete bisericesti. de asta in loc sa fie certati sau alungati trebuie spus frumos unde gresesc si de ce.