View Single Post
Vechi 12.01.2011, 22:43:01
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Eu ma uit la cel post tv pentru a auzi parerile pastorilor cu privire la diferite versete biblice. Cel mai mult il simpatizez pe pastorul Aron (si nu stiu cum ii mai zice), pt ca atunci cand este este pust sa interpreteze un verset biblic incepe astfel :"MI SE PARE CA..." sau, "CRED CA VREA SA SPUNA...", niciodata parca nu este sigur pe el...
Tot de la domnia sa am descoperit ca la nunta din Cana, la Cina cea de Taina, vinul era de fapt must; atunci cand Pavel ii recomanda lui Timotei 1 paharel de vin pt desele sale slabiciuni, de fapt ii recomanda 1 paharel de must...
Deci chiar ma amuz la ce ii poate duce capul..
La miezul noptii este Telefonul de la miezul noptii, unde suna toti scrantitii , iar scrantitii din studiou ii mangaie cu cateva vorbe de duh...ei, cercetati emisiunile sa vedeti ce comici sunt...
Stiu emisiunea , fac bani pe spinarea oamenilor , doar convorbirile se taxeaza bine , sii ii mai tine si in telefon