View Single Post
Vechi 12.01.2011, 20:24:46
macsim
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Eu inteleg perfect ce spui...am mai intalnit ca tine multi, care mi-au spus ca ei nu apartin niciunui cult si cxa ei se ghideaza dupa Biblie.
Se poate sa aveti dreptate, dar ceea ce faceti inseamna EGOISM. Crestinii primului secol se adunau impreuna, nu separat. Se rugau si aduceau slava lui D-zeu, impreuna si nu separat.
Pavel spune Evreilor 13, 17.: Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. ...
Ori tu si cei ca tine de cine sa asculte? poate imi vei spune de D-zeu...
Spui ca il urmezi pe Iisus, dar Dumnezeu cel care l-a inspirat pe Pavel mai are o parere: Evrei 13, 7. Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința.
.... asa ca tu, ai chiar grave probleme! nu asculti de nimeni si nu urmezi pe nimeni...oare atunnci tu nu te faci calcator de randuieli stabilite de D-zeu prin Pavel???
De ce egoism? Eu merg la seri de rugaciune, merg la biserica, ma intalnesc cu prietenii mei pentru a ne ruga ... Nu traiesc izolata. Diferenta este ca eu ma pot ruga si cu penticostalul, si cu baptistul si chiar si cu ortodoxul ... Cand merg la socrii mei la masa inchinam pe rand masa ... Dar, asta iar nu poti intelege ...

Iar acea libertate, pe care nu o intelegi, se refera la faptul ca nu ma supun unor legi facute de oameni. Orice decizie pe care o iau, orice lucru pe care il fac ... ma gandesc ca este Domnul de fata si stie si vede ... Uite, este de fata si acum, cand scriu pe forum ... De aceea nu pot vorbi oricum si nu ma pot adresa pe masura unor anumite replici pe care le primesc ... Si stii, de cate ori sar calul imi pare rau ... ma mustra si simt lucrul acesta in inima mea ... Despre o astfel de libertate vorbesc ...

Toate aceste nu exclud respectul pe care il port celor care au facut si isi fac lucrarea ...

Si stii ... eu le urmez credinta. Ei au crezut in jertfa lui Isus, in invierea Lui, in mantuirea pe care Isus ne-a dat-o ... S-au inchinat lui Dumnezeu, la fel si eu ...