Citat:
Īn prealabil postat de Geony
Prefer sa luam mai intai intrebarile mele, sau sa comentam putin despre ei si apoi sa ajungem si la iudele din Biserica noastra. OK?
Am uitat sa te intreb, esti simpatizantul fratelui pastor Dr. Iosif Ton (cand vb despre acest om imi place sa-i puna intreaga titulatura, de ce?
frate- reprezinta legatura dintre doua sau mai multe persoane de acelasi sange, in cazul NP, de credinta => ori Ton nu mai este frate decat cu dracu, ca bag seama ca-i face voia
pastor- pastorul (ca si preotul) , propovaduiesc poporul spre credinta in Dumnezeu, ii aduna la unitate, => ori Ton nu face decat sa risipeasca, sa demoleze ce a zidit...rusinica!
Dr.- a fi cineva doctor in teologie, presupune a avea vaste cunostinte in domeniu=> ori la ton, nu e cazul, dupa 40 de ani in care ai convins atatia oameni despre credinta ta, ai zidit atatea suflete, acum vii si le ruinezi?
Intreb, oare nu lucra diavolul prin Ton, care cauta sa dezbine?
|
Stii, se poate sa ai dreptate ... dar, nu ma intereseaza ... Nici ce fac preotii ortodocsi (am luat linkurile la deruta, nici nu am mers mai departe de titlul lor), nici ce fac tele-evanghelistii, nici Ton de fapt ... nici unul ... Stii de ce? Pentru ca eu nu urmez oameni. Eu Il urmez pe Isus. Este singurul care este demn de urmat. Nici un om - oricat de rasurator nume ar avea - nu este modelul meu. Doar Isus.
Desigur, este dificil sa intelegi ceea ce spun ...