Subiect: Exorcizarile!
View Single Post
Vechi 12.01.2011, 14:40:46
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de medusa Vezi mesajul
roaga-te pt acel om, dar cu mare grija, sa nu provoci demonul, poate sa-ti faca rau.
Au fost niste atacuri demonice asupra-mi in timp ce stateam in stare de veghe cu ochii inchisi, zicand in gandu-mi o rugaciune scurta care obisnuiesc sa o spun cand ma odihnesc in timpul zilei, fara insa sa dorm.Mai intai au aparut ca niste copilasi cu aripi , si speriata am deschis ochii si cutremurata imediat m-am gandit la copilasii nenascuti pentru care-mi voi primi pedeapsa cuvenita.Apoi inchizand din nou ochii s-au aratat ca niste fiinte infricosatoare inspaimantandu-ma ingrozitor.Nu numai odata s-a intamplat sa-mi apara asemenea figuri , ingrozindu-ma cu infatisarea lor monstruoasa.Urmarea acestor fenomene traite de mine in stare de veghe, dar cu ochii inchisi,a fost o durere foarte puternica de cap.Nu m-am gandit pana acum cand particip impreuna cu voi la o discutie pe aceasta tema, ca ar fi fost din cauza acelui crestin posedat sau nu,- Dumnezeu stie!Vorbind cu duhovnicul despre starile traite de mine, nu mi-am amintit de acel om , deci nu i-am spus.Recomandarile duhovnicului au fost ca sa-mi selectez lecturile duhovnicesti si sa renunt o vreme de a ma ruga prea mult, adica peste rugaciunile zilnice,obisnuite.
Voi continua cu alt fenomen asemanator.Acum, scriind cele de mai sus, am retrait acele momente si nu mai sunt in stare sa continui.Doamne ajuta-mi!