View Single Post
Vechi 12.01.2011, 00:15:20
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sebastian,eu cred ca e f frumos si nobil faptul ca vrei sa faci ceva bun,sa ajuti.Asta demonstreaza ca Iisus nu fuge de cei care pacatuiesc ci vrea sa ii intoarca,si sa le arate ca viata merita traita.Si stii ce mai cred?Ca daca vei face lucruri bune si frumoase,zambetul pe care il vei aduce pe fetele semenilor pe care ii ajuti te va determina sa iti doresti sa continui si sa ajuti cat mai mult.
De ce spui ca o sa mori?Esti bolnav trupeste?
Sunt multe forme de a ajuta.Sunt spitale,case de copii,azile de batrani,biserici in care e nevoie de obiecte de slujit,carti,vesminte preotesti.
Poti sa ajuti si prin simpla prezenta,vizitand batrani pe care nu ii vede nimeni cu zilele.
Poti sa faci o facultate?Sa studiezi muzica religioasa?Pictura?
Tu sa te rogi asa cu vorbele tale si Domnul o sa iti descopere un duhovnic bun si el te va sfatui

Daca vrei uite fa un exercitiu......gandeste.te ca din acest moment te nasti din nou si ai posibilitatea sa o iei de la capat
Ce ai vrea sa fii? Cum? Unde? Si tot ce vei face de acum inainte sa fie spre a atinge acest tel,dar nu uita sa te intrebi daca acest lucru ii place Lui Dumnezeu
Reply With Quote