Subiect: O necunoscuta
View Single Post
Vechi 11.01.2011, 23:11:44
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Membru Vezi mesajul
M-am dus cu cineva care obisnuieste sa se roage si la sfintii nostrii dar si la sfintii catolici ...si am gasit acolo din ce in ce mai multi ortodoxi care declara ca sunt mai mult ajutati de acestia decat de sfintii nostrii....ciudat
Nu-i nimic ciudat. Și dracul face minuni. Să nu crezi că poți lua ajutor de la sfinți așa simplu „Vai Sfinte Ioane, dă-mi și mie cutare și cutare”, ci cu vrednicie.

Dar satana ca să piardă pe cât mai mulți săvârșește minuni false pentru a-i confuziona pe oameni și a-i prinde în plasă.

Doar uită-te câte „minuni” mari au loc la sectanți: levitează, vindecă și alte năluciri. Toate de la tatăl minciunilor.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 11.01.2011 at 23:17:31.
Reply With Quote