Subiect: O necunoscuta
View Single Post
Vechi 11.01.2011, 22:06:06
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de Membru Vezi mesajul
Vrea sa stiu si eu daca fiind crestin ortodox pot asista la o slujba catolica intr-o biserica catolica Asta am facut astazi din PURA CURIOZITATE si nimic mai mult
A 2 a intrebare daca este bine sa ne rugam si la sfinti catolici - facatori de minuni EX Anton de Padova , noi fiind ortodoxi?

Chiar daca ma repet o fac inca odata ,noi nu avem doi Dumnezei unul singur exista si la acela ne inchinam in orsicare lacas de cult ne-am afla .Religiile difera si asta tot oamenii le-a facut . 'Dar nu religia ne mintuieste ci credinta noastra . Asa ca iubita necunoscuta daca crezi intrun-l Dumnezeu cel ce a facut Cerul si Pamintul poti sa te rogi acolo unde simti ca poti sa o faci ,dar sa o faci din tot cugetul si cu toarta simtirea si dragostea ta fata de Dumnezeu . Amin!
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote