O poveste foarte trista intr-adevar...
Singurul lucru care te-ar consola cu adevarat ar fi reintoarcerea la Dumnezeu,desi drumul va fi anevoios pentru inceput,cred ca numai EL ti-ar mai putea aduce speranta-daca nu speranta unei a doua sanse in viata(caci din povestea se intelege ca te astepti sa mori,poate deja esti bolnav),cel putin speranta unui sfarsit crestinesc.
Nici acum nu este prea tarziu sa-L cauti si sa-ti ceri iertare pentru alegerile care te-au indepartat de EL,iar daca nu esti bolnav incurabil,varsta ta este numai buna pentru corectarea pasilor,nu esti un exemplul singural al celor care au gresit!
Cred ca aceasta"trezire"se datoreaza unei cauze poate mai brutale,care te-a scos fortat sau te-a facut sa renunti la viata"din Italia",caci altfel nu vad motivul ruperii...oricare sa fi fost cauza,este bine ca ai intors spatele unei asemenea existente iar acum in timp si cu suport(de ce nu apelezi la un psihoterapeut?)ai toate sansele sa depasesti aceasta depresie si izolare.Daca spui ca in inima ta inca se mai afla un graunte de bunatate,atunci asa este,Binele este facut sa castige intotdeauna,intr-un moment prielnic va iesi la suprafata.
Eu iti doresc numai bine si sa-ti gasesti pacea!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 11.01.2011 at 22:05:31.
|