View Single Post
Vechi 11.01.2011, 21:39:43
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Gigi Becali a facut un sat intreg dupa viitura, si nu le-a dat carti sau Biblii sa citeasca sub bolta cereasca...
...si, la noi in Biserica SMERENIA este virtute, nu ca la NP unde MANDRIA este virtutea de baza si cea care mantuieste....
PS ai aflat de parintele care are acasa un orfelinat de copii luati de pe strada?
sau....nu mai conteaza astea, ci doar cartile pe care le dati pe vreme de saracie? daca le-ati da si o cafea, ca cititul merge bine cu ea?//hahaha...eu n-am emoticon ca sa iti arat cum rad....

Vii cu povesti, fata se tragea dintr-o familie adventista, ca nu a fost botezata e alta treaba...se mantuieste ea dupa ce iese de la zdup, ca o boteaza pastorii...
Si ce daca baiatul a fost teolog ortodox? ce Iuda Iscarioteanul nu a fost Apostol al lui Iisus Hristos? Baiatul mai are sanse de mantuire, Iuda NU....
Mai la urma urmei si ei sunt oameni si au si ei ispitele lor.
Intr.o zi facusem supa de pui cu galuste.Si am vrut sa o servesc pe colega mea adventista.Iar raspunsul ei a fost asa pe un ton smerit si mieros:Eu de mai bine de un an nu mai mananc carne,dar multumesc.Ce sa va zic?Pt ca nu a tinut asta intim pt ea a izbit.o vrajmasul ca la cateva zile am vazut.o cum manca din salam din piept de pui.
Altadata mirosea a mancare si m.a intrebat ce am gatit.Si i.am spus:Ciorba, dar e cu carne de pui.La care ea......pot sa imi pun si eu?

Asa si cu tinerii aceia....orice padure are uscaciuni.Cadem, dar important este sa nu deznadajduim