View Single Post
Vechi 11.01.2011, 21:19:17
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blajinul Vezi mesajul
Despre tine, ce parerea ai, Geony? Cum stai cu ura, cleveteala, barfa, cuvintele jignitoare?
Despre mine am o parere buna, chiar foarte buna (asta ca sa ma laud si eu, ca mi-au murit laudatorii)...dar nu despre mine se vb aici, si nici despre tine...m-ai intreb daca sunt rai cu mine NP, si ti-am spus da..

Ai spus mai sus ca Pavel a fost probat cu Scriptura si ca lauda pe acei ce faceau acest lucru...
Ai dat un exemplu care se practica atunci, ca doar Pavel nu a activat la 5 sau 10 secole de la aparitia crestinismului...
Daca pastorul nu te-a indoctrinat bine, iti spun ca la acea vreme era nevoie de a proba cu Scriptura un adevar sau altul pt ca ereziile pandeau pe la tot coltul si multi proaspeti-crestini cadeau prada eresurilor.
Ori te intreb, cu ce editie a Scripturii il probau pe Pavel? erau tipografii ca Biblia sa se tipareasca si sa o aiba fiecare crestin in casa?
De atunci si pana azi, crestinii cand intampinau o problema din cauza eresurilor se adunau in Sinoade pt a discuta problema. Nu o discuta fiecare de capul lui (vezi ce au facut Apostolii in cap. 15 din Fapte), ...dezbaterea problemelor fara Duhul lui D-zeu se vede: Ce a facut EGWhite - un cult, adventist; Carol Parham - penticostali; etc...fiecare secta are ca punct de plecare interpretarea de unul singur a Bibliei...

Dragul meu, nu poti desparti Biblia de Biserica si Biserica de istorie...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.