Citat:
În prealabil postat de AlinB
Maturizati-va, domnule.
Se vede foarte bine ce a intentionat Dumnezeu prin acel vis, risipirea prejudecatilor lui Petru, atat ca misionarism fata de neamuri cat si in chestiunea animalelor curate/necurate.
|
Frumoasă interpretare, m-ați lăsat perplex! Cu alte cuvinte o vedenie/vis poate fi interpretat în ambele sensuri. Există o "fiară" care-și va impune semnul în curând (că o fi cipul biometric sau nu , nu discutăm), dar există bineînțeles și o lighioană cu șapte capete și 10 coarne ce hălăduiește prin pădurile Europei...

Mda... eu să mă maturizez...
Citat:
Trebuie sa fii adventist ca sa ai impresia ca Dumnezeu ar pune pe cineva sa faca o prostie (cum ar fi mancarea din animale necurate, dupa adventisti) ca de fapt respectivul sa inteleaga ceva bun (ca trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de neamuri).
|
Deci apostolul Petru era adventist!

Căci el asta a înțeles. N-a mâncat din lighioanele acelea, însă de la acel moment nu i-a mai considerat spurcați pe cei dintre neamuri.
Citat:
Chiar nu inteleg cum de puteti sustine ca partea rituala a Legii a fost desfiintata dar regula cu mancarurile curate/necurate care tine de acest ritual au ramas in picioare.
|
Îmi puteți explica cum ținea de "acest ritual", deși diferențierea se făcea cu sute de ani înainte de darea legii ceremoniale și de apariția primului evreu pe pământ?