View Single Post
Vechi 11.01.2011, 18:23:29
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Maturizati-va, domnule.
Se vede foarte bine ce a intentionat Dumnezeu prin acel vis, risipirea prejudecatilor lui Petru, atat ca misionarism fata de neamuri cat si in chestiunea animalelor curate/necurate.
Frumoasă interpretare, m-ați lăsat perplex! Cu alte cuvinte o vedenie/vis poate fi interpretat în ambele sensuri. Există o "fiară" care-și va impune semnul în curând (că o fi cipul biometric sau nu , nu discutăm), dar există bineînțeles și o lighioană cu șapte capete și 10 coarne ce hălăduiește prin pădurile Europei... Mda... eu să mă maturizez...

Citat:
Trebuie sa fii adventist ca sa ai impresia ca Dumnezeu ar pune pe cineva sa faca o prostie (cum ar fi mancarea din animale necurate, dupa adventisti) ca de fapt respectivul sa inteleaga ceva bun (ca trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de neamuri).
Deci apostolul Petru era adventist! Căci el asta a înțeles. N-a mâncat din lighioanele acelea, însă de la acel moment nu i-a mai considerat spurcați pe cei dintre neamuri.

Citat:
Chiar nu inteleg cum de puteti sustine ca partea rituala a Legii a fost desfiintata dar regula cu mancarurile curate/necurate care tine de acest ritual au ramas in picioare.
Îmi puteți explica cum ținea de "acest ritual", deși diferențierea se făcea cu sute de ani înainte de darea legii ceremoniale și de apariția primului evreu pe pământ?