View Single Post
Vechi 11.01.2011, 13:43:04
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Poate unii se amagesc ca citesc pe Sfintii Parinti, insa daca ar face o analiza ar vedea ca nu reusesc sa transpuna aproape nimic in practica.
Cred ca este imposibil a citi mult si a nu ramane cu nimic.
Macar putin tot se lumineaza mintea aceluia.

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Daca am vedea in jurul nostru oameni care postesc, se imbraca simplu, sunt modesti, se impartasesc des, sunt milostivi, drepti, atunci am vrea si noi sa fim ca ei.
Insa noi ne uitam la ceilalti si vedem ca au masini, mananca bine, au case frumoase, merg in excursii si vrem si noi sa fim la fel.
Deci stii ce ai de facut !
Ba inca mai mult... oare nu vedem langa noi macar putini din toti aceia pe care i'am dori ?!
Nu avem langa noi macar cativa oameni simpli, linistiti, care trec pe langa toate ale lumii ?!

Tare nu imi vine sa cred ca sunt crestini care nu gasesc nici macar un singur om de la care sa aibe atat de multe de invatat.
Viata noastra se reduce insa la delasare, lene si trandavie... dupa cum atat de des spune Sfantul Ioan Gura de Aur.

Reply With Quote