Citat:
În prealabil postat de medusa
Dobrin, ma gandesc ca acea baba posedata levita, nu? adica sa se ridice o jumate de metru in sus, fara sa sara de pe scaun, e un fel de levitatie.
|
Femeia nu era o baba. Era o femeie cam la 40- 50 ani. Atunci in acel moment nu mi-a venit in cap termenul de levitare, desi daca e sa ne luam dupa teorie as putea spune ca asta ar fi. Pur si simplu sarea in sus si cadea jos in pozitia sezanda. Si nu sarea in sus impingandu-se cu picioarele asa cum sare un om normal, ci pur si simplu ceva , o forta o ridica si o trantea.
Trupul femeii parea extrem de epuizat, in momentele cand tacea, era ca si sfarsita, ca si absenta si apoi o forta puternica o ridica in sus si o trantea inapoi pe scaun. Nu statea sus deloc, ca in levitare, ci ca o minge care e batuta de asfalt asa si femeia, sarea si cadea, sarea si cadea.
De remarcat a fost tonul poruncitor al calugaritei care o privea fix in ochi fara sa se opreasca din a face cruce pe spatele ei cu crucea. Nu o slabea din ochi o secunda. Acea calugarita nu s-a uitat nici o clipa la noi ci parca stapanea pe femeia aia ca sa nu se mai ridice si sa nu se mai manifeste spunandu-i ceva de genul sperii oamenii si sunt nevinovati. Mana ei nu s-a oprit o secunda din semnul crucii, facand incontinuu semnul crucii pe spatele ei fara oprire.
Catalogati cum credeti eu spun ce am vazut.