Citat:
În prealabil postat de cocacoc
"O familie de români din Chicago a fost luată pe sus de către trupele Swat și dusă la poliție, după ce a înjunghiat porcul în curtea casei, conform datinilor de Craciun.
Potrivit crimetime.ro, in timp ce savurau un pahar cu țuică fiartă și priveau cum un conațional îi face de petrecanie unuia dintre purcei, românii s-au trezit din senin cu o echipă SWAT (trupă militară americană), care fusese sesizată de un anonim că “în curtea unor români se petrece un masacru și se aud răgete desprinse parcă din iad”.
Tabloul pe care l-au găsit trupele Swat în curtea românilor este ușor de imaginat pentru noi, scenariu de groază pentru ei: un bărbat ținea un lighean pentru a colecta sângele, un altul pârlea porcul cu o butelie de gaz. Americanii i-au dus pe români la secție, unde au fost scăpați de un avocat conațional.
Deși avocatul a pledat potrivit unei legi care acordă dreptul la libertate culturală în privința ritualurilor tradiționale, românii au primit un avertisment și vor fi supravegeați timp de doi ani."
http://www.bucharestherald.ro/front-...he-court-yard-
http://www.agenda.ro/news/news/37598...ie-porcul.html
|
Este intr-adevar ceva infiorator de crud.Copil fiind,aceasta practica m-a traumatizat,efectiv nu puteam sa inteleg de ce semenii ar face ceva atat de cumplit unei fiinte,cum de acei copii puteau sta impasibili pe margine sa se amuze de un spectacol grotesc,cum de nu vedeau acea fiinta in agonie care cerea ajutor.Plangeam in ultimul hal,in ziua aceea nu mai puteam manca nimic,incercam un sentiment de voma si gol in stomac,gol in suflet...Stiu ca ma rugam lui Dumnezeu sa ma ajute cand voi fi mare sa pot ajuta ca suferinta acestor fiinte sa ia final.
Intr-adevar m-a ajutat in acest sens,insa rolul meu,comparativ cu proportia a ceea ce se intampla in lume mi se pare atat de mic...Probabil daca vom fi din ce in ce mai multi care am intelege niste lucruri,am reusi sa recreem paradisul,acel loc in care nu exista suferinta,in care leul,lupul si mai ales omul,cel mai mare pradator,traiau in pace cu toate fiintele.
Multora le par utopii,insa eu simt ca acest lucru este real,iar de fiecare data cand a fost sa intervin pentru un animalutz,am simtit ajutorul real si de netagaduit al lui Dumnezeu,practic eu nu eram decat un instrument si am vazut cat de importanti sunt in ochii Lui Dumnezeu si acesti copilasi mai mici ai Sai!