Citat:
În prealabil postat de ai2
Nasol moment daca ai impresia ca ai demonstrat asa ceva. Pariul lui Pascal nu are logica pentru ca variantele luate in considerare sunt mincinoase. Daca nici voi nu respectati o porunca atat de simpla... Nici daca variantele ar fi corecte pariul nu ar avea logica din moment ce poate fi aplicat oricarui zeu. Daca ar fi logic ar trebui sa credem in fiecare zeu. Definitia logicii, asa cum o inteleg eu nu e chiar atat de permisiva!
Echivocare ilogica. Asta completeaza rationamentul tau despre care ai impresia ca e logic! Nu orice demonstratie e logica, desi unele dintre ele sunt.
Am si o intrebare indiscreta la care evident poti sa nu raspunzi. Cam cati bani dai la biserica pe luna/an? Sau cati bani crezi ca da un crestin in medie la biserica?
|
Nu vad rostul acestei intrebari. In ultimul an nu cred ca am mai dat bani la Biserica.
Se pare ca aici avem de-a face cu un domn de stiinta. Ei bine, domnule de stiinta, citeste cartea Zero - biografia unei idei periculoase, a matematicianului Charles Seife si o sa intelegi ce-am vrut sa spun. Pana atunci, fii rau, da bun!
Si inca ceva: da-mi exemplu de o demonstratie matematica ce nu are logica.