View Single Post
Vechi 10.01.2011, 19:58:32
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Vreau să vă reamintesc că nu toți adventiștii mănâncă carne, iar cei care mănâncă chiar se feresc de a consuma sânge. Cât privește sfatul apostolului Pavel, el se referă așa cum [nu prea bine] citiți la acele bucate făcute de Dumnezeu spre gustare. Acum dacă dvs. considerați că viermii, omizile, gândacii de Colorado și alte scârboșenii sunt "spre gustare" n-am nimic împotrivă, dar vă rog să nu mă poftiți la masă!
Sint si printre ortodocsi sau catolici vegetarieni, asa cum sint si printre adventisti. Deci, atita vreme cit nu este interzis sa mincati pui sau vitel, mincati carne, insa nu de porc (asa stiu ca fac cunoscutii mei adventisti). Deci nu respectati Biblia o data pentru ca mincati singe (continut in carne), si a doua oara pentru ca nu respectati ceea ce a spus sfintul apostol Pavel, in scrisoarea catre Timotei, adica opriti de la mincare unele bucate si considerati ca o faptura creata de Dumnezeu nu e buna (porcul):
"3 Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul,
4. Pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire;"

Deci inca o mare bila neagra pentru Biserica Adventista si nu pentru Biserica Ortodoxa, cum scria cineva mai devreme pe forum, fara sa cerceteze.