View Single Post
Vechi 10.01.2011, 17:12:17
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Vreau să vă reamintesc că nu toți adventiștii mănâncă carne, iar cei care mănâncă chiar se feresc de a consuma sânge. Cât privește sfatul apostolului Pavel, el se referă așa cum [nu prea bine] citiți la acele bucate făcute de Dumnezeu spre gustare. Acum dacă dvs. considerați că viermii, omizile, gândacii de Colorado și alte scârboșenii sunt "spre gustare" n-am nimic împotrivă, dar vă rog să nu mă poftiți la masă!
Fapte, cap. 10

9. Iar a doua zi, pe când ei mergeau pe drum și se apropiau de cetate, Petru s-a suit pe acoperiș, să se roage pe la ceasul al șaselea.
10. Și i s-a făcut foame și voia să mănânce, dar, pe când ei îi pregăteau să mănânce, a căzut în extaz.
11. Și a văzut cerul deschis și coborându-se ceva ca o față mare de pânză, legată în patru colțuri, lăsându-se pe pământ.
12. În ea erau toate dobitoacele cu patru picioare și târâtoarele pământului și păsările cerului.
13. Și glas a fost către el: Sculându-te, Petre, junghie și mănâncă.
14. Iar Petru a zis: Nicidecum, Doamne, căci niciodată n-am mâncat nimic spurcat și necurat.
15. Și iarăși, a doua oară, a fost glas către el: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate.
16. Și aceasta s-a făcut de trei ori și îndată acel ceva s-a ridicat la cer.