View Single Post
Vechi 09.01.2011, 16:25:10
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Seara am 2 tendinte:sa ma rog sau sa intru pe forum.Daca intru pe forum, imi pierd linistea sufleteasca,intru intr-o agitatie,si nici nu ma mai pot ruga.Daca nu intru,ma simt linistit si ma pot si ruga.
Asta sunt eu,nu stiu dc la toti e valabil.
Si in statul pe forum se regasesc cel putin doua din lista de cauze ale nelinistii : (averea, slava de la oameni, desfrânarea sau orgoliul ) si anume slava de la oameni si orgoliul.
Deci nu e de mirare ca forumul provoaca neliniste.Dar mai ales cand e intrebuintat fara masura,dupa cum am zis.Bineinteles ca are si aspecte bune,cel mai important fiind dupa mine: a zice cate un cuvant bun celorlalti.

Ai raspuns singura,orice iti aduce liniste e un lucru bun.Orice iti aduce impacare cu Dumnezeu e un lucru bun. Cel mult putem vorbi de o fapte care produc o liniste falsa,care pe termen lung se dovedeste a fi de fapt neliniste.
Acestea le stie oricine prin constiinta sa,ce e bine si ce e rau.Nu trebuie sa ne zica cineva ce e bine. Efectele acestor stari ne spun : daca fapta care am facuto ne aduce liniste in suflet si impacare cu Dumnezeu,si o stare de lauda la adresa Sa,atunci sigur e o fapta buna.
E bine daca alegi sa te rogi,eu spun sa te rogi,dar sa si scrii uite eu invat de la tine,e bun si forumul acesta ,vezi ma mai "luminezi" si tu, si restul...imi place sa invat de la voi teoria.Mi-e doar frica sa nu ma inteleaga unii gresit,daca se intampla,sper sa ma ierte.Asa ca,sa stii ca eu cred ca scriind aici faci un lucru bun.Dar si rugaciunea e importanta, intre timp,sa nu uitam sa ne si hranim linistea sufleteasca.