ca pedeapsa am incercat odata, ca sa nu ii mai dau la fundulet, cand nu asculta si era incapatanata, i-am zis gata stai in camera ta pana cand ai sa asculti, si dupa ce am dus-o in camera ei si am apropiat usa si s-a vazut singura asa de tare s-a speriat saracuta ca a inceput sa planga si am luat-o imediat si am zis ca gata nu mai face mama niciodata asta. da chiar nu stiu de ce s-a speriat asa ca doar asa mai sta singura in camera, se joaca cu cuburi sau cu vreo papusica in legea ei, sau de ex la nani o pun in patut si o las singurica pana adorme.
acu in ult perioada chiar nu i-am dat mai deloc la fundulet ca am vazut ca oricum nu baga in seama, probabil din cauza ca avea si pampers, asta cand o prindeam cu pampers, ca doar ea de vreo 6 luni ( din iulie anu trecut) nu ii mai pun pampers, decat la nani. a mai avut o perioada prin oct, nov cand tot timpul cerea la olita, din 10 in 10 minute, nu a fost racita, da mi-a zis drita ca e asa e o placere pt copii cand descopera olita si atunci ii mai puneam pampers, chiar daca tot la olita facea, dar mi-era frica sa nu se scape pe ea.
s-a dezvatat fff usor de pampers, in iulie cand erau caldurile alea mari am lasat-o goala goala prin casa fara pampers si ii ziceam cand vrei ceva ceri olita. ( eu o mai pusesem si de pe la vreo 8 luni pana la vreun an, dar apoi a fost o perioada mai rece, a fost si racita parca, am stat cu ea prin spital si nu am mai pus-o la olita vreo cateva luni bune pana in iulie) ..... asa vreo cateva zile a facut ea pe covoare :P dar si-a dat ea seama ca nu e asa de bine si a inceput sa faca la olita si asta doar intr-o saptamana. si tot am rarit-o cu pampersul pana am dezvatat-o de tot ziua. acu ii pun la nani, noaptea si la pranz.
|