da, pai cu mancarea si eu ma chinui cateodata, ba cu avionul, ba ca sa ii aratam la tanti si nenea de la tv cum mancam noi, sau sa ii dam intai sa pape ursuletul preferat... cateodata ii zic vrei sa mananci bine, nu, ai sa mananci cand ti-e foame. cu toate ca ma cam ingrijorez ca asa e cam slabuta, are vreo 11 kilisoare la 2 ani si 3 luni. si eu si tatal ei suntem slabi si firavi, deci nu prea avea cum sa iasa un copil prea mancacios si voinic, dar na, as vrea parca sa aiba putin mai mult.
de distrus cartile sau ziarele , chiar daca nu e pericol pt ea , nu prea o las , ca mi-e frica sa devina asa mai stricatoare, adica eu as vrea sa invete sa pastreze lucrurile cat se poate, ca na, tot mai prinde ceva pe mana si rupe si nu am ce sa ii fac chiar de fiecare data... oricum in general ii zic ca nu e bine, nu-i frumos, cu cartea trebuie sa facem "mai mai" .
de Doamne Doamne stie, stie pe Mama lui Doamne Doamne, stie ca este sus in cer, icoanele le pupa si acasa si la biserica, crucea o pupa, stie ca Doamne Doamne ne iubeste si noi Il iubim pe El. ce nu ia deloc deloc este Impartasania. pana la vreun an am dus-o la biserica la impartasit, si lua, dar apoi a venit o perioada mai friguroasa in care nu am mai dus-o si gata s-a terminat cu Impartasania. adica mai mult ii e frica de preot, cand il vede asa mare si in negru si cu barba si mustata, asa cum ii e frica si de doctori, nu plange, dar intoarce capul si se ascunde. si chiar nu am ce face. ca daca insist de abia atunci incepe sa planga si poate prinde si mai tare frica .... asa ca mai bine o las singura sa se acomodeze si sa ia singura Impartasania.
asa este un copil foarte bun, este foarte dragastoasa, pupa copiii, ii ia de mana, nu ii bate, cum fac altii, mai degraba primeste ea cate o palmuta de la alti copii.
la tv nu o prea las, si nici nu are ea prea multa rabdare... cel mai mult o pun sa se uite la un post de desene animate "bebe tv", cu desene foarte frumoase, fara violenta sau cuvinte urate de unde poate sa invete prostii.
|