View Single Post
Vechi 08.01.2011, 23:35:10
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Fiecare om in casa sa isi aseaza lucrurile asa cum inima ii sopteste. Cand vine insa un vecin sau vreo ruda sii ii spune: Ioane, vezi ca scaunul acela nu-i bine pus acolo. De el se poate "poticni" copilul tau care-i inca mic..si nu stie sa se fereasca singur de ceea ce-l vatama, omul asculta sii face ceea ce este folsitor pentru cei mai mici ai lui.

Fratilor, dragilor,
daca pentru unii dintre voi ceasul este o pricina de poticneala in timpul Liturghiei mergeti cu inima deschisa la parintele liturghisitor si spune-ti aceasta deschis.
Imi amintesc odata, i-am spus parintelui meu: parinte, e atata galagie in spate.. El, mi-a zambit usor si mi-a raspuns bland: vino langa mine in fata si astfel ma vei auzi pe mine si eu pe tine.

Hai sa nu ne mai certam nici sa nu mai creem probleme din nimic. Ai o durere, spune-o in primul rand celui ce te poate ajuta, concret! Daca acela nu voieste sa ajute atunci abia cere sfat la altul. Eu te ascult, dar daca nu te pot ajuta...la ce-ti foloseste?
Cu drag,
Foarte frumos spus eduardd,nu ceasul ar trebui sa fie "problema" noastra...dar daca este totusi ,sa cautam sa vedem DE CE e o problema ceasul pentru noi...