View Single Post
Vechi 07.01.2011, 23:46:39
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
foarte bine Yasmina,vad ca mai sunt si minti lucide pe aici.
La mine la Biserica sunt doua ceasuri,unul in altar si altul la credinciosi,mai am si eu unul la mana,si mai e si ceasul de la telefon..:)
+++ +++ +++ +++

Dragul meu ce vrei sa spui cu mintile lucide , ca eu si cei care nu credem ca ceasu Isi are locul In Biserica sIntem cu mintea dusa ????
Eu team iertat Ina nu cred ca asa procedeaza un crestin si un om care se considera Iubitor de Hristos eu nu te supar nici nu te judec si nu vreu sa ma contrazic cu fratia ta Insa la 50 si de ani ai mei cred ca am putut cunoaste multe si vedea multe din care sa pot treage o concluzie far a pretinde ca am dreptate asa ca pacatos si muritor din aceasta lume cred ca ceasu nu are ce cauta In biserica si stii de ce pentru ca atunci cInd este In altar in multe locuri se grabeste sau se scurteaza slujba . si ca sa fii convins eu am trait aceste fapte de aceia eu nu sunt deacord cu ceasul In biserica si nici cu telefonul mobil eu cInd intru In biserica opresc telefonul si mil las In masina daca toata saptamIna nu a avut timp sa ma sune cineva atunci nici timpul In care eu vin la biserica sa ma Rog pentru pacatele mele sa nu fiu deranjat, si sa nu fiu pricina de poctignire pentru nimeni.

Asa ca nu este aceasta o lege nici sa fie ceas nici sa nu fie Insa buna cuviinta si dragostea de Dumnezeu nu se masoar In ceasuri de pe pereti biserici si din altar ce se masoar in smerenie si fintenie cu cre respectam Sf: Liturghie
Reply With Quote