View Single Post
Vechi 07.01.2011, 11:59:31
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
atunci cand s-a construit primul sistem de calcul, credinciosul zicea: "ce ma? o masinarie care-mi face mie calculele? cum dracu sa faca calculele, dar are un creier? gandeste? a facut-o dumnezeu? hahaha :))" - ia uite, acum ai un pc.
Spre cultura ta generală: primul sistem de calcul a fost construit de filosoful creștin Blaise Pascal, cel care a formulat și celebrul pariu al existenței lui Dumnezeu. Și să fii convins că acesta chiar a citit Biblia și a făcut o sumedenie de experimente științifice și are o grămadă de contribuții importante în fizică: legea vaselor comunicante, principiul presei hidraulice și mai citește, stimate ateu și tu, fiindcă știința autentică s-ar putea să-ți zdruncine ateismul și superficialitatea cunoștințelor.

Și tot spre cultura ta generală: caută pe net și vei descoperi o sumedenie de cercetători în știință care, spre suprindere ta, sunt creștini. Ca să nu mai pomenesc că însuși Einstein (din ale cărui teorii se înfruptă astăzi atât oamenii de știință cât și ignoranții din preajma lor) a crezut într-un Creator.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 07.01.2011 at 12:12:00.
Reply With Quote