View Single Post
Vechi 16.06.2007, 20:11:40
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de krabu
Eu cred ca televiziunea este o capcana. Este un lucru care mananca timpul oamenilor. TV mananca oameni desi se pare ca oamenii mananca TV pe paine. De aceea cred ca nu ar fi bine o astfel de initiativa.

Credinta este la biserica si nu acasa in papuci la TV. Asa ceva este un fel de luare a numelui lui Dumnezeu in desert.
-De acord,dar ati vazut "Ostrtovul" lui Pavel Lunghin ,parerea unanima e ca e de exceptie(parertea unuia ca Par. Rafail N.), si are doar "consecinte" bune,autorul filmului a vrut sa realizeze o predica cu mijloace moderne si a reusit de minune.Pt. traitorii ortodocsi autentici poate nu e nimic senzational desi filmul e o incantare pt.tot sufletul ortodox,dar unora acest film poate le-a schimbat modul de intelegere a lucrurilor,din perspectiva credintei ,par.Iov din film de ex.s-a calugarit,acestea toate realizandu-se tot pri intermed.televiziunii.
-TV-ul creeaza un comportament deviant incepand cu diabolicele desene animate si terminand cu sangeroasele jurnale dar vina e a noastra care devoram aceste lucruri fara pic de discernamant.La fel ca si net-ul tv-ul face parte mai mult sau mai putin din viata noastra a noastra cred ca este valoarea de intrebuintare pe care le-o dam.
Reply With Quote