16.06.2007, 17:44:57
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.02.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de odin
Nu m-ai inteles, romandragut. Iti inteleg punctul de vedere - dintr-o perspectiva complet lipsita de religiozitate. Intr-un sistem in care Dumnezeu nu exista, relativitatea notiunii de pacat aspectul schimbator etc sunt lucruri perfect normale. Insa sistemul nostru - al celor de pe acest forum (in general), dar si al Bisericii, relativitatea dispare. Poti respecta asta? Poti respecta ideea ca avem un sistem de valori diferit? Imi poti acorda libertatea de a crede in ceva? Daca da, nu veni in acest sistem, incercand sa introduci in el (desi tu nu ti-l insusesti) o valoare pe care noi o respingem. Asta nu intelegi tu.... Asta este casa mea... In casa mea, lumea vorbeste frumos sa spunem... asta este regula casei... Poti respecta lucrul asta? Daca da, esti binevenit... Daca nu, de ce ma jignesti si incerci sa ma convingi ca in casa mea se poate vorbi si urat fiindca nu e nimic anormal... Sper ca intelegi la ce ma refer...
Asta incercam sa spun: comunitatea Bisericii nu are in mod necesar aceleasi valori cu cele ale unei tari europene. Am libertatea asta, nu? Ca atare, nu veni sa imi vorbesti mie de `normalitate` si de `pacat` cand de fapt, comunitatea mea (a Bisericii) este cea care reglementeaza notiuni precum `normalitate` sau `pacat`.
|
ok. reformulez. di,n punct de vedere crestin de ce crezi ca sunt homosexual?
|