Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Fratilor intru Hristos,
Oare nu stiti ca Biserica este Trupul Lui Hristos, iar El este Cap al Bisericii?
Coloseni 1
24. Acum mă bucur de suferințele mele pentru voi și împlinesc, în trupul meu, lipsurile necazurilor lui Hristos, pentru trupul Lui, adică Biserica,
25. Al cărei slujitor m-am făcut, potrivit iconomiei lui Dumnezeu, ce mi-a fost dată mie pentru voi, ca să aduc la îndeplinire cuvântul lui Dumnezeu,
26. Taina cea din veci ascunsă neamurilor, iar acum descoperită sfinților Săi,
27. Cărora a voit Dumnezeu să le arate care este bogăția slavei acestei taine între neamuri, adică Hristos cel dintru voi, nădejdea slavei.
Acum intelegeti unde vreau sa ajung?
|
Ce sa inteleg profule? Unde vrei sa ajungi? Sa ma faci sa cred ca eu mananc BISERICA cand ma impartasesc???

Ma impartasesc cu trupul si cu sangele lui Iisus, adica cu BISERICA cum spui tu..DAR ATENTIE!!! NU CU TOT SANGELE ATUNCI!!! Pentru ca sange curge si prin CAP...iara TRUPUL e doar BISERICA!
Cam asta reiese din rationamentul tau...Hristos e capul,biserica e trupul...deci, ma impartasesc cu biserica (trupul) si cu o parte din sange(cel care trece prin trup)...ca ce trece prin cap nu se pune...Cam asta spui...