Citat:
În prealabil postat de konijiro
In plus, ce conteaza daca ne inmultim sau pierim? Pana una alta, Europa e pe cale sa devina musulmana in 50 de ani, nu atee sau crestina. Asa ca o convieture cu musulmanii, nu cu ateii, ar trebui sa fie domeniul tau de ingrijorare.
Ori ai probleme de exprimare, ori minti pur si simplu.
Nu este o casa crestina. Nu ma intereseaza cum il percepi tu, dar asta e un forum. Public. Definit clar de regulament. Care nu interzice accesul ateilor. Deci am rezolvat treaba cu "am venit nepoftit".
.
|
Asa e, nu conteaza daca pieriti sau va inmultiti. Vezi ca ai ajuns la concluzia mea cand spuneam ca sunteti inexistenti la nivel global?
Cu Europa si musulmanii peste 50 ani este iarasi un studiu de-al tau iluminat? esti o autoritate ca sa te luam in seama?
Acest forum public are caracter crestin ortodox. te invit sa citesti regulamentul forumului care se inscrie in caracterul crestin ortodox. Acest forum este casa virtuala a ortodocsilor , dar pentru ca spiritul ortodocsilor este bland si iubitor accepta pe oricine doreste sa treaca pragul sau, daca are ganduri curate fata de credinta ortodoxa si fata de credinciosii ortodocsi. cei care nu s-au inscris in aceste norme, au fost banati.
Vad ca ai din ce in ce mai mari probleme de intelegere.
Noi crestinii ortodocsi primim pe oricine are inima si dorinta sa vina printre noi indiferent de dogma, convingeri si religie daca ne respecta credinta orotdoxa. Ii primim cu bratele deschise si le adresam cuvinte frumoase.
Epistola catre evrei a Sfantului Apostol Pavel
1. Rămâneți întru dragostea frățească.
2. Primirea de oaspeți să n-o uitați căci prin aceasta unii, fără ca să știe, au primit în gazdă, îngeri.
Ai ceva impotriva acestor cuvinte?