Citat:
Asculta bietule om, habar nu ai cine sunt, cat am invatat eu in viata asta, ce meserie practic, cat sunt de educata, habar nu ai daca am o facultate sau cinci si in ce domenii.
|
Total irelevant. Pe forum, o discutie se poarta bazat pe argumente aduse in sprijinul afirmatiilor facute. Atat. Experienta ta de viata nu tine loc de argument.
Citat:
In rest discutia trebuia sa fie loiala nu cu intentii de convertire. Sa nu crezi tu ca daca ma trimiti la nu stiu ce articole mizere ma faci sa imi schimb obtiunile pentru ca acele mizere idei le-am citit de mult si nu am chef sa le mai recitesc inca odata.
|
Nu ma intereseaza convertirea ta sau a altora. Ma intereseaza sa avem o discutie civilizata, bazata pe argumente. Articolele la care te-am trimis erau argumente in favoarea punctului meu de vedere. Atata timp cat sustii ca te interesa o discutie cu
mine, asta inseamna ca trebuia sa te intereseze sa intelegi punctul
meu de vedere. Caz in care bunul simt dicta sa te uiti pe articolele alea. Dar dupa cum am zis, nu te-a interesat sa discuti, de fapt, ci doar sa ne explici noua cum sta treaba. Cand explicatiile tale au fost disecate si expuse ca goale, nu ti-a placut, si ai inceput sa jignesti.
Citat:
Asculta bietule, am facut experiente pe mine cat nu ai facut tu si neamul tau la un loc, am experimentat tot ce se putea experimenta, dar tu esti fricos si nu faci asta, te-ai oprit la primul ``adevar`` pe care tu l-ai intalnit. Am incercat sa parcurg toate ``adevarurile`` ca apoi sa discern care este cel Adevarat de fapt. Dar tu nu poti face asta. Ca ti-e frica. Esti fricos.
|
In primul rand, nu ma cunosti, deci e cel putin hazardat sa faci afirmatii despre ce am experimentat eu sau nu. Mai mult, conceptul de dezbatere iti scapa total, pentru ca nu ai nici cea mai mica intentie de a-ti trata partenerul de discutie ca pe un egal. Adica cu respect.
Citat:
Nu uita ca pe cat de sus crezi tu ca esti pe atat de jos ai sa pici. Si atunci cand vei fi singur, pentru ca acolo jos singur vei fi, ai sa faci ceva pe ratiunea ta , pe logica ta, contrar dorintei tale, pentru ca nu te vor scoate de acolo. Ai sa traiesti tu asta inainte de a muri cu siguranta.
|
Argument din viitor? Really? Vad ca tot nu te atinge logica. Dar deloc.
In plus, punctul tau de vedere spune multe: religia e utila exact atunci cand realitatea e nasoala, si nu poti sa ii faci fata. Si atunci te apuci si crezi. Nu conteaza ca e adevarat, dar e placut. Eu numesc asta lasitate. E treaba ta cum o numesti tu.
Citat:
asta incercai sa faci tu cu mine vanzandu-mi teorii de mult citite de mine. de aceea am spus ca nu ma intereseaza.
|
Cred ca ai probleme de memorie. Teoriile alea de care vorbesti au fost aduse in discutie de
tine, nu de mine. Si ai dovedit cu brio ca nu le intelegi (evolutia, de exemplu). Poate ai citit. Dar de inteles, nu ai inteles.
Citat:
Aculta bietule, sunt autodidacta, si citesc absolut tot ce gasesc din toate domeniile chiar si ateism ca sa pot discerne. Sunt adepta ideii ca pentru o decizie corecta este necesara informatie corecta si completa. Nu jumatati de masura cum faci tu.
|
Aha. Si in cautarea informatiei complete, ai decis ca articolele pe care ti le-am trimis eu nu conteaza. Din nou: faptul ca citesti nu inseamna ca si intelegi. Sunt doua procese separate.