View Single Post
Vechi 05.01.2011, 11:46:39
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Sa inteleg ca nu ai citit nimic din articolul pe care ti l-am dat aseara. Uite aici, inca o lista:

http://en.wikipedia.org/wiki/Argumen...esign#Examples

Incepe cu primul exemplu (sarcina extrauterina) si explica-mi, te rog, daca designul e atat de perfect, cum de inainte de aparitia chirurgiei moderne, cazurile alea se incheiau cu moartea mamei si copilului.

Asta un exemplu major de screwed up design. Mai sunt si altele, tot majore, si o pleiada de exemple minore. Trebuie doar sa vrei sa le vezi, chiar daca cu ti se par atractive concluziile la care conduc. Chestie care se cheama onestitate intelectuala, de care nu te suspectez nici o clipa.
Toate astea se explica prin aparitia raului in Creatie, care a fost astfel corupta ulterior. Cu toate acestea, designul Logosului a prevazut si manifestarea raului in natura, Hristos gasind mereu solutii pentru a-l combate. Pe cat posibil, adica tinand intotdeauna cont de atributele chipului divin in toate fiintele care populeaza universul vazut si nevazut (oameni si ingeri).

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote