Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Eu cred că e plauzibil ca Hristos să fi fost un om obișnuit (divinitatea Lui nemanifestându-se în nici un fel), că Iosif a fost tatăl său biologic și că avut și alți frați trupești, între care și Iacov.
Cum am zis și cu alte ocazii, nu are sens să-L căutăm pe Dumnezeu în istorie ci în prezent. A crede fanaticește în orice nu este înțelept ci dăunător, credințele de acest fel fiind o piedică în calea adevăratei cunoașteri, care vine de la Dumnezeu.
Se pare că mormântul lui Hristos și al familiei Lui a fost descoperit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Talpiot_Tomb (scuze Camy că e în engleză). Nu zic acum să luăm această dovadă arheologică ca pe ceva adevărat. Ca și oasele de dinozaur, sunt lucruri relative, care nu spun nimic fiindcă lumea fizică nu are existență de sine stătătoare. Dimpotrivă, trebuie să încetăm să credem în scrieri, arheologie, paleontologie și alte științe, singura sursă a adevărului fiind Dumnezeu.
|
Este foarte trist ceea ce ai spus aici ... Asta imi confirrma faptul ca dumnezeul tau se numeste
traditie - un set de reguli stabilite de
oameni din negura vremurilor - si este mai important decat insusi Cel care a venit pe pamant ca sa te mantuiasca ...
Si eu sunt numita eretica ... pentru ca ma inchin lui Isus, cel 100% Om si 100% Dumnezeu ... si nu ma inchin traditiei ...
Simt un greu are de sminteala ... si nu este de la mine ...