Citat:
Asa e. Si eu speram la un dialog curat cu ateii. Am sperat ca au macar demnitatea de a discuta civilizat dar ei nu sunt in stare de asa ceva. Am uitat de vremurile cand eram si eu asa ca ei.
|
Te rog frumos, nu adauga ipocrizia la lista "calitatilor" afisate pana acum.
M-am adresat pe un ton cat se poate de normal si politicos, pana cand ai inceput sa ma trimiti la "carti", sau la "studiu", pe un ton ce poate fi caracterizat cel putin ca arogant. Asta in urma unor observatii pe care le-am facut asupra unor greseli prezente in posturile pe care le-ai scris, pe care nici pana acum nu ti le-ai asumat ca atare.
Sunt mai vechi pe forumul asta decat tine, cred. Si am avut discutii civilizate cu un numar de credinciosi, fara sa existe probleme. Dar cand ma lovesc de o atitudine aroganta, ce ar trebui sa fac? Sa pretind ca nu o vad?
Dar da, asa e. Noi suntem atei, deci automat noi suntem cei incapabili de o discutie civilizata. Tu esti credincioasa, smerita, citita si capabila in a face uz de vorba buna. Multumita?
Citat:
sunt intradevar vehementi, rai si mai rau decat animalele care musca.
|
Ar trebui sa nu fiu vehement in a-mi sustine punctul de vedere, mai ales daca am argumente sa o fac? Daca cautai pe cineva care sa iti dea dreptate, de ce ai deschis un topic de discutie cu ateii? Ca sa nu mai spun ca nu ai intentionat sa discuti, ci sa ne explici. Pentru ca bineinteles, tu stii, iar noi suntem in intuneric. Probabil te asteptai si la ceva recunostinta, pentru opera caritabila pe care ai intreprins-o.
Vezi ca animalele care musca au, in general, motiv sa o faca.