View Single Post
Vechi 04.01.2011, 22:44:32
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
tu nu ma contrazici pe mine ci pe cercetatorul german Michael Blume, cercetator la Universitatea Jena, Germania.
Ai inteles studiul ala cam ca pe Eliade. Oricum, nu stiu de ce te agati atat de tare de el, pentru ca e vorba de un singur studiu. Inteleg ca iti place concluzia lui, dar asta e alta treaba.

Citat:
Asa ca eu zic sa faci un memoriu si sa il trimiti distinsului cercetator la Universitate si sa te dialoghezi cu el pe aceasta tema.
Nu e nevoie sa o fac eu. Daca e un studiu suficient de important, o sa apara peer-reviews.

Oricum, cel putin in acest moment, realitatea demografica il contrazice.

Citat:
Omule, citeste threadul. Eu m-am nascut, am fost botezata la 3 luni in religia crestina iar pana la 18 ani am devenit atee convinsa, la fel de vehementa si rea ca si tine si cu aceeasi gandire ``logica`` de clasa a noua ca si tine. Pricepi? unde esti tu, la stadiul asta al tau de acum, eu am fost acum 25 ani. Deci pe unde am fost eu acum tu calci. Asa ca stiu ce vorbesti tu si stiu ce vorbesc si eu.
Da, am fost si eu botezat, si eram ortodox pana acum doi ani. Si ce? Ne batem in ani? Adu argumente, daca ai. Daca nu, nu.
Daca stapaneai logica la 18 ani si acum iti scapa, e trist. Dar nu, nu cred ca ai fost atee. Sau daca ai fost atee, erai cum esti si acum credincioasa. La fel de orbeste.

Citat:
discutia este despre existenta lui Dumnezeu nu despre natalitatea Romaniei si nici despre pacatele crestinilor. ca fiecare plateste pentru pacatele proprii. Alunecos ca un sarpe care fuge unde vrea el .
sa vorbim de Dumnezeu.
Alo. Tu ai adus in discutie treaba asta, nu eu. Si civilizat ar fi sa raspunzi, nu sa respingi un argument adus la ceea ce tu ai spus doar asa, ca asa ai tu chef. Hai, iti aduc aminte. Asta ai spus:

Citat:
Astfel crestina nu face avorturi, nu foloseste metode contraceptive si tot ce vine de la Dumnezeu ea primeste.
Ce am raspuns, am raspuns la ce ai scris tu. A, intre timp te-ai sucit. Foarte bine, dar nu ma fa pe mine sarpe doar pentru ca tu ai chef de alt subiect.

Apropo, cu ateii aia care nu existau in vechime cum ramane?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote