Citat:
E adevărat ce spui, dar acești oameni nu doresc decât să hulească, să se bucure când "cade" un creștin, când se enervează sau vorbește mai repezit, e dorința lor să submineze și să "demontreze" ceva de genul: vezi că am avut dreptate, și ei sunt tot oameni, nu sunt atât de sfinți, lasă că-ți arăt eu cum cad ei, te provoacă și caută să arunce mărul discordiei chiar și între noi.
Încă o provocare: cică, care a fost baza ateismului nu știu cărui om? De fapt, ce dorește: să-i furnizezi argumente puerile dintr-o altă perioadă a vieții tale, ca să înceapă el jongleria argumentațiilor sataniste? Orice ateu este un rebel, un revoltat (satanist) care contestă supremația vreunui Dumnezeu, unii dintre ei se consideră ei înșiși dumnezei. Ateii nu se iubesc între ei, nici nu se respectă, tot timpul trebuie să-și demonstreze reciproc, dar și altora, care e "mai bun", "mai tare", "mai deștept" etc. Ateii colaborează "contractual" până când au interese comune, după care fiecare cu treaba lui, chiar SELECȚIA NATURALĂ, în care cu atâta pasiune și ură cred.
|
Haha. Ia zi, cam cati atei cunosti?
Un singur comentariu la cele de mai sus: nu e nevoie de nici un ateu ca sa apara discordie intre credinciosi. Sau "ruperea" crestinismului in cele aproximativ 30.000 de denominatii care exista azi s-a intamplat din cauza ateilor, cumva? Sau din cauza crestinilor?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|