Subiect: Vopsitul parului
View Single Post
Vechi 04.01.2011, 13:34:41
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Callyope Vezi mesajul
Ati facut atata tam-tam si scandal pentru un banal de vopsit...va pierdeti in amanute si exagerati cu reguli si dogme, oare cand o sa invatati sa traiti liber si mai ales sa ganditi liber?!!!
Veniti cu tot felul de acuze la adresa celor care nu va respecta convingerile...si ce este grav , este ca va credeti mai buni doar pentru ca nu v-ati vopsit niciodata si va rugati si cu batic pe cap...pai eu nu am nevoie de batic ca sa-mi recunosc supunerea, nu un amarat de batic ma supune pe mine...supunerea vine din suflet...nu are nevoie de batic si Dumnezeu stie asta!!!
Da, ma vopsesc! Roscat!! Pentru ca imi place culoarea, pentru ca imi place cum imi sta, pentru ca imi face parul lucios , pentru ca imi ascunde firele albe...pentru ca nu am mostenit genetic de la parinti culoarea roscat, probabil daca o mosteneam m-as fi vopsit blonda...Nu o fac pentru ca sunt nemultumita de cum m-a creat Dumnezeu (din contra sunt chiar foarte multumita), sau ca sa jignesc vreun sfant, sau sa incalc vreo regula sau cu ganduri ascunse de a pacatui...nu stiu de ce de fiecare data va ganditi la rau, la necredinta si la pacat. O fac pur si simplu... ca un lucru banal din viata mea, cum ma spal in fiecare zi, cum ma imbrac in fiecare zi , asa ma si vopsesc o data pe luna...ce mare scofala?!!!

Tu zici ca gandesti liber...dar Biblia afirma ca orice gand sa-l facem rob lui Cristos !
Reply With Quote