View Single Post
Vechi 04.01.2011, 12:28:10
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Ei bine Dumitru, discutii inutile si fara rost.
Daca te intorceai macar asa.... sa nu dai bir cu fugitii trebuia sa vii cu un raspuns cu care ai ramas dator.

Nu mai conteaza care era baza mea atunci atata timp cat astazi sunt convinsa ca este un nimic. Nici macar praf. Nimic. Baza ateismului meu de atunci astazi reprezinta NIMIC. Ce rost are sa discutam nimicuri?
Pentru mine si baza ateismului tau este NIMIC. Un mare NIMIC. Asa ca nu te intreb despre el nimic.

Nu vin ateii sa ne dea raspunsul ala idiot daca am vazut cum a facut Dumnezeu lumea? Dupa principiul tau ar trebui sa cred ca nu sunt atei ci doar cred ei ca sunt atei.

Eu cred ca lumea a fost facuta asa cum este in Scriptura, in Facere. Ascult Cuvantul Domnului.

Tu ce crezi?
Ca din hazard a venit minunatia? din neoranduire oranduirea, din dezordine ordinea? Vreau de la tine un raspuns stiintific bazat pe baze reale si logice.
Nu vin ateii sa dea raspunsul ala idiot. Un astfel de raspuns primesti de la unul care habar nu are de viata lui. Un ignorant. Bineinteles, totul depinde de cum iti definesti termenii.

Si ce vrei, sa-ti scriu cum a aparut universul si viata? E cam mult de vorbit si oricum s-a mai spus asta pe forum.
Si de ce ma pui sa scriu? Ca sa ai motiv de cearta si sa strigi uite ce fac ateii?
Cum spuneai tu discutii inutile si fara rost.
Reply With Quote