Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
În mare pericol vă băgați , purtând astfel de discuții , vrând să aduceți pe cei rătăciți în Cunoaștere , căci riscați să vă rătăciți și voi și pe alții ! Povara asta nu-i pentru omul ( mireanul ) de rând. Vă împovărați mult prea mult și fără rost în astfel de thread-uri inutile ! ! ! "Să nu vă amestecați cu vreunul care, numindu-se frate, va fi desfrânat, sau lacom, sau închinător la idoli, sau ocărâtor , sau bețiv, sau răpitor. Cu unul ca acesta nici să nu ședeți la masă. Pe cei dinafară îi va judeca Dumnezeu. SCOATEȚI AFARĂ DINTRE VOI PE CEL RĂU", grăia Apostolul Pavel, și pe bună dreptate, căci iată ce vă fac , râd și hulesc credința în Hristos, se distrează pe seama voastră ( a noastră ) . Ce folos duhovnicesc a-ți dobândit stând la palavre cu acești rătăciți ? Dumnezeirea a ajuns chiar subiect de bârfă și distracție ? Unde ne îndreptăm fraților astfel ? Unde ? ? ?
|
Inclin sa cred ca s-a zdruncinat un pic necredinta lui Dumitru chiar daca el va veni sa spuna ca nu e asa.
Inclin sa cred ca ai2 a fugit de aici in clipa cand nu a avut raspuns. Probabil ca sa nu zdruncine necredinta sa. Va veni vremea cand se va zdruncina si ea chiar daca ea nu recunoaste asta si va veni aici sa spuna ca nu e asa.
Pentru atei Dumnezeirea o fi subiect de barfa dar noi avem datoria sa le aratam cat de mult gresesc. Daca cineva barfeste credinta mea, eu nu intorc spatele si fug si tac ci ii spun ca greseste si ii arat unde greseste. Cat stiu eu si cat pot. cat nu stiu, las pe altii care stiu mai bine.
Nu e bine sa ignoram ateul. Eu stiu ce spun. Am fost atee si stiu ce simteam atunci. Si iata-ma astazi crestina ortodoxa. Acum ma imbratisati? acum 20 ani m-ati fi imbratisat? aici este cheia.
Iarta-ma Cristi ca nu vreau sa te supar. Esti un crestin bun.
Citatul de mai sus dat de tine trebuie ascultat si inteles.