Subiect: Extemporal
View Single Post
Vechi 03.01.2011, 23:14:54
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Bine fie ca tine... DOAR vuiet, insa din moment ce exista o succesiune Apostolica si toti Patriarhii sunt LA FEL ca si APOSTOLII de ce nu vine Duhul Sfint peste ei pentru confirmarea celor spuse de unii si altii?(ca doar sunt spuse de oameni nu de Dumnezeu, deci avem dreptul sa ne indoim de cele afirmate, ca doar traim intr-o lume vecina cu Iadul, adica o lume de mincinosi si manipulatori
Serios vorbind,aici cred ca un ortodox sau catolic te pot lamuri mai bine cu privire la succesiunea apostolica.Eu fac parte din categoria careia i se reproseaza ca nu beneficiaza de asa ceva asa ca..intrebarea este buna dar ,,ghiseul"nu este cel potrivit(asa se zice).Insa sunt de acord la faza cu ,, lume vecina cu Iadul, adica o lume de mincinosi si manipulatori"

Update:la faza cu ,,nimeni fara de pacat"spectrul de intelegere este mai larg decat stricta raportare la falsificarea realitatii.Pentru detalii vezi Efeseni 2:1-3.Oricum,s-ar putea sa fim mai aproape decat credem de a vedea inceputul sfarsitului(se cam scurge nisipul timpului din clepsidra discutiilor sterile):ipoteza>Vulcanul Campi Flegrei se trezeste.O intrebare imi vine in cap(ca sa nu fiu offtopic fata de topic):care au fost cuvintele Mantuitorului cand a inceput sa propovaduiasca?

Last edited by Scotsman; 04.01.2011 at 00:04:13.
Reply With Quote