Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Ce frumos ar fi fost sa se mai repete VIZIBIL macar o data la 100 de ani pogorirea DUhului Sfint peste patriarhi macar ca sa fie prezenta si presa, televiziunile, pentru intarirea credintei tuturor si intru lepadarea ereziilor.
|
Recunosc:este ceea mai
originala idee pe care am auzit-o.Cozia esti pur si simplu surprinzator: o programare a pogorarii Sfantului Duh dar nu oricum ci in prezenta jurnalistilor si a televiziunilor.Baietii cu ,,Jesus Christ Superstar"au fost niste bieti naivi.Am o singura intrebare,sper sa nu fie retorica:ce te face sa crezi ca acesta pogorire
va fi vizibila la modul unei transmisii televizate(sper ca nu iti doresti si interviuri cu Sfantul Duh)?
Sa inteleg(corecteaza-ma unde gresesc) ca in viziunea ta ar fi cam asa: patriarhii anunta din timp,banuiesc ca inspirati divin,la ce ora si in ce zi ii va vizita Duhul Sfant.Mass-media se repede,Duhul Sfant se pogoara(nu cumva sa intarzie ca sa intre si reclamele in pauza de publicitate eventual),se intimpla ceva(apropo:
ce se intimpla?)iar cei prezenti,cu telecomanda,in fata televizoarelor spun:
,,Yep,am vazut transmisia in direct de astazi a pogorarii Duhului Sfant.Acum cred.Cine nu crede maine in reluare de la 8 dimineata".O sa traduc opinia ta in engleza si o voi populariza pe toate forumurile protestante pe care le stiu.Este incredibila,
the play of the day.Am crezut ca nu mai ma surprinde nimic.