Eu nu contest experienta lui Anonymous,si nu fac aceasta din naivitate sau credulitate,intrucat si eu am avut ceva oarecum similar,si relativ asemanator,dar de mai multe ori inca,nu numai o singura data,insa am trecut datorita faptului ca m-am tinut si ma tin de Dumnezeu si de Maica Domnului,de Duhovnic,altfel cred ca nu scapam,si puteam sa mor in somn,intrucat aceasta era starea,trairea si senzatia pe care o aveam si simteam,fara imaginatie sau pura fantezie,caci cel rau exista din pacate,si existenta lui nu e pura fantezie sau inchipuire,ci exista cu adevarat,ca vrem sau nu vrem sa pcceptam ideea aceasta,asta e realitatea.Sfatul meu este sa mergi de urgenta la un Duhovnic cu care sa te sfatuiesti,si care sa te indrume in acest sens,pt.ca sa scapi de manifestarile celui rau si a celor rai,caci nimic nu e neputinta sub soare,daca vrem noi cu adevarat in sufletul nostru,si daca avem vointa si dorinta necesare sa trecem mai departe si peste asta cu ajutorul Lui Dumnezeu,al Maicii Domnului si al Tuturor Sfintilor Sai.Cine nu a avut insa nu crede pe altcineva care a avut,sau il mai considera si nebun de legat,pe deasupra,asa ca astfel de cazuri sunt relatate de preferinta Duhovnicului si familiei,ori apropiatilor,care nu rad,nu ironizeaza,si nu isi bat joc de persoanele la care Dumnezeu a ingaduit si mai ingaduie acestea,pt.ca sa se apropie mai mult de EL,sa ii incerce,si pt.ca sa nu se indeparteze de EL.Doamne ajuta,apara,pazeste,fereste,miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi toti!Amin!
|