View Single Post
Vechi 03.01.2011, 03:02:24
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Yasmina, din pacate ai o gindire deformata si sper ca nu treci printr-o perioada grea acolo unde esti.

ORICINE, femeie sau barbat se simte respectat cind cineva intra in contact cu el/ea fiind ingrijit machiata si imbracata.

Gindeste-te (daca poti) ca organizezi o petrecere de ziua ta, si cum ai reactiona daca femeile ar veni ciufulite, imbracate in adidasi si supraelastice, nemachiate. Oare astaaa ar fi o dovada ca tin la tine si te respecta.
Si acum imagineaza-ti ca cineva a petrecut mult timp PENTRU TINE sa se aranjeze si sa arate bine de ziua ta!
Poti face efortul asta sau te depaseste si pe tine?
Andrei ,eu sunt contra exagerarilor de orice natura,iar in acest context ciufulitul si nespalatul sunt exagerari.
Apreciez foarte mult aspectul curatel,ingrijit si cat mai relaxat,natural -fara sa devin o aspiranta a stilului AdultXXX.

Ca tot vorbesti despre petreceri,una dintre prietenele mele atata m-a "respectat" ca s-a prezentat la o petrecere de-a mea in niste pantaloni scurti ca si chilotii,din aia care-ti intra in fund...eu nu am zis nimic,numai ca atunci cand s-a...aplecat dupa ceva,prietenul ei a iesit de rusine din casa...oricum a fost haios...ce parca poti spune ca prietena mea m-a respectat"cu fundul"?nu,tot prietena mea ramane...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote