Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Yasmina, din pacate ai o gindire deformata si sper ca nu treci printr-o perioada grea acolo unde esti.
ORICINE, femeie sau barbat se simte respectat cind cineva intra in contact cu el/ea fiind ingrijit machiata si imbracata.
Gindeste-te (daca poti) ca organizezi o petrecere de ziua ta, si cum ai reactiona daca femeile ar veni ciufulite, imbracate in adidasi si supraelastice, nemachiate. Oare astaaa ar fi o dovada ca tin la tine si te respecta.
Si acum imagineaza-ti ca cineva a petrecut mult timp PENTRU TINE sa se aranjeze si sa arate bine de ziua ta!
Poti face efortul asta sau te depaseste si pe tine?
|
Andrei ,eu sunt contra exagerarilor de orice natura,iar in acest context ciufulitul si nespalatul sunt exagerari.
Apreciez foarte mult aspectul curatel,ingrijit si cat mai relaxat,natural -fara sa devin o aspiranta a stilului AdultXXX.
Ca tot vorbesti despre petreceri,una dintre prietenele mele atata m-a "respectat" ca s-a prezentat la o petrecere de-a mea in niste pantaloni scurti ca si chilotii,din aia care-ti intra in fund...eu nu am zis nimic,numai ca atunci cand s-a...aplecat dupa ceva,prietenul ei a iesit de rusine din casa...oricum a fost haios...ce parca poti spune ca prietena mea m-a respectat"cu fundul"?nu,tot prietena mea ramane...