Citat:
În prealabil postat de anna21
Daca cercetezi un pic, vei vedea ca Vlad Alexandru are dreptate referitor la pasoptisti.
In ce priveste wikipedia, cu ani in urma ma contraziceam cu o cunostinta, eu aduceam "dovezi" de pe wikipedia si omul imi tot spunea exasperat ca wikipedia nu este o sursa de incredere, oricine poate pune articole acolo.
Dar eu o tot tineam pe a mea.. ca ce m-as face fara Wikipedia, sursa mea preferata de informare.
Intr-o zi omul mi-a facut o farsa si a facut o pagina pe Wikipedia despre mine. Nu are importanta ce a scris.. important e ca mi-a dat o lectie! A sters-o in cateva ore, dar s-a facut inteles.
Wikipedia nu este o sursa de informare, pune mana pe carti!
|
Da pe diverse carti scrise de tot felul de inselati de duhuri rele.
Ca sa poti modifica ceva pe wikipedia,trebuie sa ai cont nu faci respectivele modificari anonim.
Apoi daca respectivele modificari nu sunt corecte poate foarte bine sa vina altcineva sa le stearga etc.
Diferenta dintre a publica o carte si a scrie pe wikipedia e ca o carte numai cine are ceva bani poate sa publice.
Dar pe wikipedia cand scrie sunt date referinte,nu sunt povesti ca HRH Duke of Kent e mare maestru al lojii masonice din Anglia si Tara galilor.
Poftiti daca wikipedia nu va convine siteul oficial al marii loje a Angliei,cu poza cu HRH Duke of Kent (HRH=his royal highness,alteta sa regala,traducere pe romana):
http://www.ugle.org.uk/about-ugle/whos-who/
"
HRH The Duke of Kent, KG, GCMG, GCVO, ADC
Grand Master
Prince Edward George Nicholas Paul Patrick was born in 1935, and educated at Eton and Le Rosey, Switzerland. He is a cousin both of the Queen and of the Duke of Edinburgh.
His father, who was Grand Master from 1939 until 1942, was the fourth son of King George V, and his mother, Princess Marina, was the daughter of Prince Nicholas of Greece. He has been the Grand Master of the United Grand Lodge of England since he was first elected in 1967."
Si acum traducerea :
Alteta sa regala Ducele de Kent,KG,GCMG,GCVO,ADC (nu stiu ce inseamna prescurtarile astea):
Mare Maestru
Printul Eduard George Nicolae Paul Patrick a fost nascut in 1935, si educat la Eton si Le Rosey,Elvetia.
El este varul Reginei (
f probabil e vorba de actuala regina a Angliei) si a ducelui de Edinburgh.
Tatal sau care a fost Mare Maestru din 1939 pana in 1942,
a fost al patrulea fiu al Regelui George al V-lea,si mama sa,printesa Marina,a fost fiica printului Nicolae al Greciei.El a fost Mare Maestru al Marii Lojii Unite a Angliei de cand a fost ales din 1967.
Mai jos se poate vedea un document,autentic din cate se pare ca e luat de pe siteul Marii loje a Rusiei,in care daca se uita careva mai bine se poate vedea undeva o referita la "HER IMPERIAL MAJESTY THE EMPERESS OF ALL RUSSIAS":
http://www.freemasonry.ru/wp-content...aginpatent.jpg
Asa mai fratilor ia mai veniti si explicati cum de este masoneria impotriva regilor si a nobililor.Ca se pare ca de fapt masonii sunt de obicei aliati cu nobilimea din ce se vede mai sus.