Citat:
În prealabil postat de musafirul
Eu m-am referit la basmele postate de dumneata (nu la cele ale stramosilor)..
|
Pentru tine sunt basme, evident...ce ai vrea ca un NP sa creada orice?
"nici daca ar invia cineva din morti, tot nu ar crede"....asta e parerea mea si in cazul tau...
Citat:
Daca vreiti legati-va de basmele postate de mine, dar o sa va dezamagesc. Ma voi folosi numai de invataturile cuprinse in Sfanta Scriptura sau de invataturile ortodoxe..
|
Nu o sa dezamagesti niciodata un ortodox care are la baza invatatura Biblica si invatatura cuprinsa in Sf. Traditie.
O sa dezamagesti pe ceilalti NP, care nu fac parte din secta ta, si care au o alta idee cu privire la mantuire si la invatatura biblica...
Tu , ca si toti NP, va folositi de invatatura Bibliei, numai ca aveti probleme la intelesul ei....
DE CE? si baptistii, ca si penticostalii, ca si AZS, ca si iehovistii etc. au la baza Biblia, si totusi apare aici o Babilonie de idei...
Citat:
Nu stiu. Dar stiu ca Dumnezeu a incercat sa previna aparitia inchinarii la icoane, printre crestini. Sfintii Apostoli si crestinii din vremea lor, nu s-au inchinat in fata icoanelor (cititi Noul Testament). Dar, mai tarziu, erezia a patruns in biserici.
|
Daca NU STII, stai mataluta cuminte si lasa icoanele ...
De unde stii tu ca nu s-au inchinat la icoane, ca in NT nu se spune acest lucru?
Unde se spune ca crestinii nu au voie sa se inchine la icoane? da-mi locatia Biblica, ca eu am un lapsus...