Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms
Inlocuieste cuvantul vopsit cu epilat si ai raspunsul, nu e asa greu.
Toate discutiile astea sunt fix pe langa si cred ca m-am facut inteles in ultimul post. Atata drama si filosofie din partea ta, total inutila. Practic, in postul anterior n-am facut decat sa-ti rezum teoria in cateva cuvinte. Desi initial totul suna "pompos", in esenta e doar o chestie aberanta.
Eu stau bine cu ratiunea. Tu?
PS: te rog sa incerci sa-ti structurezi posturile in asa fel incat sa fie usor de citit. Acele puncte de suspensie nu pot tine locul punctului, virgulei etc.
|
Te rog frumos sa ma ierti pentru ca am incercat sa dau un raspuns cu sufletul si inima mea .
Iti doresc sa primesti lumina din lumina ...asa cum Pr .Arh. Nektarie ne-a dorit la toti in /la trecerea dintre ani .
Un mod exceptional de alegere al cuvintelor . .si totusi...
Eu nu iti sunt superioara si nici nu am incercat sa iti arat asta ,imi doream doar ca prin ce informatii detin sa spun ce stiu ...aici este un forum din care toti am avea de inteles ceva ...de ajutat pe cineva ...cu regret iti spun ca iti simt suferinta
ps : Este dureros sa te simti superior ? ar trebui sa fie...incearca sa simti punctele mele...sa nu cercetezi atat ortografia ...ce zici?eu nu te-am amenintat cu Iadul ,eu doar stiu ca exista.