View Single Post
Vechi 02.01.2011, 19:57:22
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit Interesant!

Mă gândesc că vă referiți la faptul că am spus că multor biserici li se potrivește descrierea făcută de Domnul Isus Bisericii din Sardes:
”Știu faptele tale că îți merge numele că trăiești, dar ești mort. … Totuși ai în Sardes câteva nume care nu și-au pătat hainele” (Apocalipsa 3: 1-4).
Nu sunt singurul care plânge că în bisericile noastre a intrat păcatul și corupția, pe care mulți o numesc cu termenul ”elegant” de ”lumificare” , sau ”a intrat lumea în biserică.”
Accentul pe care îl pun eu acum este că păcatele noastre ne duc înapoi sub stăpânirea celui rău, conform textului din Romani 6:16, ilustrat dramatic în Faptele Apostolilor 5:3.
Știu că această învățătură deranjează și supără. Dar stăpânirea demonică a credincioșilor datorită întoarcerii la viața de păcat este o învățătură pe care o dau mulți teologi baptiști din toată lumea. În orice caz, ea nu poate fi considerată o erezie care să scoată pe cineva în afara mișcării baptiste.
Oare este o ”atitudine nepotrivită față de viața spirituală a bisericilor baptiste din România” dacă dau un sunet de alarmă ca bisericile să se întoarcă prin pocăintă la dragostea dintâi?

(Iosif Ton catre Comunitatea Baptista)
Reply With Quote