View Single Post
Vechi 02.01.2011, 17:55:06
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nici acest caz, nu este unul de blestemare..
Stii ce ma intreb eu in cazul Ananiei si a Safirei, de ce daca au gresit au fost pedepsiti cu moartea...oare ei nu aveau dreptul la indreptare?
De ce nu s-au rugat Apostolii sa nu moara nici unul?

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Asta o știe fiece ortodox practicant, însă marea masă a ortodocșilor știau că duminică este ziua a șaptea, deci ziua de odihnă poruncită de Dumnezeu. Sute de anii minciuna aceasta a fost întreținută voit sau nu prin calendar.
Stie ca e ziua a 7-a Duminica, pt ca asa au invata , nu la Biserica...
Eu stiu ca inca din sanul familiei, la gradinita si apoi in clasele primare, copii invata zilele saptamanii incepand numaratoarea de LUNEA - ziua 1, MARTI- ziua a 2-a...etc...
La Biserica in noaptea invierii se citeste urmatoaraea pericopa Evanghelica de la Matei 28, 1-16:
1. După ce a trecut sâmbăta, când se lumina de ziua întâi a săptămânii (Duminică), au venit Maria Magdalena și cealaltă Marie, ca să vadă mormântul.
2. Și iată s-a făcut cutremur mare, că îngerul Domnului, coborând din cer și venind, a prăvălit piatra și ședea deasupra ei. ...........

...asa ca , ortodocsii asta stiu (sau , ar trebui sa stie)...ca Duminica e ziua Invierii Domnului..
Sambata, -sabatul-, este ziua poruncita de Dumnezeu pentru odihna poporului lui Israel ...tot sabatul e ziua de odihna randuita pt AZS de Doamna EGWhite bsi sotul dansei...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote