Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Nici acest caz, nu este unul de blestemare..
|
Stii ce ma intreb eu in cazul Ananiei si a Safirei, de ce daca au gresit au fost pedepsiti cu moartea...oare ei nu aveau dreptul la indreptare?
De ce nu s-au rugat Apostolii sa nu moara nici unul?
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Asta o știe fiece ortodox practicant, însă marea masă a ortodocșilor știau că duminică este ziua a șaptea, deci ziua de odihnă poruncită de Dumnezeu. Sute de anii minciuna aceasta a fost întreținută voit sau nu prin calendar.
|
Stie ca e ziua a 7-a Duminica, pt ca asa au invata , nu la Biserica...
Eu stiu ca inca din sanul familiei, la gradinita si apoi in clasele primare, copii invata zilele saptamanii incepand numaratoarea de LUNEA - ziua 1, MARTI- ziua a 2-a...etc...
La Biserica in noaptea invierii se citeste urmatoaraea pericopa Evanghelica de la Matei 28, 1-16:
1. După ce a trecut sâmbăta, când se lumina de ziua întâi a săptămânii (Duminică), au venit Maria Magdalena și cealaltă Marie, ca să vadă mormântul.
2. Și iată s-a făcut cutremur mare, că îngerul Domnului, coborând din cer și venind, a prăvălit piatra și ședea deasupra ei. ...........
...asa ca , ortodocsii asta stiu (sau , ar trebui sa stie)...ca Duminica e ziua Invierii Domnului..
Sambata, -sabatul-, este ziua poruncita de Dumnezeu pentru odihna poporului lui Israel ...tot sabatul e ziua de odihna randuita pt AZS de Doamna EGWhite bsi sotul dansei...