Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Un singur sfat mi-au dat cu blandete,ca ar fi bine sa-mi acopar capul cu o esarfa,batic ceva...ceea ce nu ma deranjeaza absolut deloc in biserica!
|
Eu nu am primit indicatii referitor la aspectul exterior,nici macar despre batic:-)..La spovedanie ne vedem de suflet,asa cum ar trebui sa faca toata lumea...nu de par si de machiaj!..desigur atata timp cat ele nu trec in sfera vulgarului...
Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Cat despre modelul Udrea nu stiu ce sa zic...am vazut si femei cu functii publice la care primeaza atitudinea profesionala si care fascineaza prin nobletea discursului si sclipirea de spirit pe care o au,nu impopotonarea cu haine sexy,pantofi scumpi,obiecte sclipicioase,sprancene desenate si coafuri pompoase! Serviciul public nu este sinonim cu concursul de frumusete!!!
Iar "impecabil" nu este sinonim cu exagerarea si cu sexualizarea tinutei,prin impecabil se intelege curatenia exterioara,postura ferma si haine adecvate masurei tale,nici prea stramte nici prea lalai.
|
Eiii..departe de a fi un fan Udrea, ea mi-a venit primul exemplu in gand,pentru ca in sfera politica, "o vezi cu ochiul liber"...:-)
Si daca tot ii faci o analiza dincolo de aspect,mie nu imi place prestatia ei politica..Dar vestimentatia este intotdeauna cu bun gust aleasa,chiar daca ii place sa poarte haine numai de firma,are aspectul exterior ingrijit,chiar daca e sexos intotdeauna!
Nu am sugerat ca Udrea e impecabila.Spuneam doar ca o persoana publica trebuie sa fie impecabila! Acum fiecare cum intelege asta..Daca o intrebi pe Nuti, sa fi convinsa ca e sigura ca-i impecabila! :-).Mie personal imi place Sandru Lavinia...imi place mult delicatetea ei..si bunul gust in alegerea machiajului si vestimentatiei..