View Single Post
Vechi 01.01.2011, 20:53:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Toti sfintii din veac , care bine ati placut Domnului , rugati-va pentru noi , cei fara de raspuns si mai pacatosi decat toti pacatosii cei din veac . Doamne Dumnezeul nostru , primind si ascultand rugaciunile si cererile lor , iarta-ne orice Ti-am gresit de la nasterea noastra pana in ziua si in ceasul de acum , fie cu lucrul , cu cuvantul , cu gandul , intru stiinta si intru nestiinta , cu mintea , cu cugetul si cu toate simtirile noastre . Iarta si pe parintii si pe fratii nostrii , pe toti arhiereii , preotii , monahii si drept-credinciosii de pretutindeni , pe cei ce ne urasc si pe cei ce ne iubesc , pe cei ce ne miluiesc si ne slujesc , pe cei ce ne-au poruncit noua nevrednicilor sa ne rugam pentru ei , pe cei ce i-am vatamat , s-au i-am scarbit , s-au i-am blestemat si pe cei ce ne-au facut sau ne fac noua asemenea si daruieste cele de folos sufletelor noastre , si inceput bun in noul an ce tocmai a inceput . Ca Tie se cuvine toata slava , cinstea si inchinaciunea , Tatalui si Fiului si Sfantului Duh , acum si pururea si in vecii vecilor . Amin !+